Over

Over deze website

Als installatiebedrijf willen wij graag de mensen bewust maken hoe er energie bespaard en zelfs teruggewonnen kan worden.

 

NSN Service is in 2009 gestart met het bouwen van een energie nul woning welke volledig onafhankelijk zal functioneren.

 

Diverse oplossingen zullen worden toegepast om dit te bereiken. Middels onze blog is het mogelijk de vooruitgang van de bouw te volgen.

 

Wanneer de woning volledig in bedrijf is, zal deze op afspraak geopend zijn om met eigen ogen de techniek achter deze woning te kunnen ervaren.

Over NSN Service

NSN Service is opgericht op 5 juni 2004 door Ruud Hendriks. oorspronkelijk gestart als projectmanagement in de installatietechniek, zoals begeleiding van grote en kleine projecten van A tot Z, voor vooral de grotere installatiebedrijven.

 

Al gauw werden er zelf projecten aangenomen en door NSN Service begeleid, tevens het aansturen van zelfstandige bedrijven. Dit bleek al gauw een gouden formule omdat de kwaliteit hoog is en de kosten laag.

 

Na de studie van Nick Hendriks in de elektro-/procestechniek is deze in dienst gekomen, dit is een welkome aanvulling, omdat, naast ervaring en erkenning in de regeltechniek, CV techniek, luchtbehandelingstechniek, koeltechniek en sanitair/gas techniek nu een compleet pakket aangeboden kan worden.

 

Inmiddels is Nigel Hendriks geslaagd met zijn opleiding, zodat naast de administratie van Sonja het gehele bedrijf uit één gezin bestaat.

Betrokkenheid en verantwoordelijkheid is dus ons divies naar onze opdrachtgevers. Uiteraard kunnen wij grote projecten aan daar wij nog steeds gebruik kunnen maken van onze fantastische onderaannemers. Ons grootste project hebben wij met 21 vakmensen kunnen uitvoeren.

 

Specialteiten van NSN Service zijn gebouwbeheer, renovatie, aanleggen van energiezuinige installaties en service & onderhoud voor bedrijven en instellingen.

 

De hoofdwebsite van NSN Service is momenteel in onderhoud.

Copyright © NSN Service 2013. Alle rechten voorbehouden.